Uitnodiging: Vogelwerkgroep Nederweert bestaat 30 jaar!

Uitnodiging: Vogelwerkgroep Nederweert bestaat 30 jaar!

[6 aug 2023] Vogelwerkgroep Nederweert bestaat dit jaar alweer 30 jaar. Wat in 1993 begon als een klein groepje actieve vogelaars, is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen vereniging van ruim 140 leden die de bescherming van vogels in hun natuurlijke omgeving tot doel heeft gesteld. Wij doen dit door onderzoek, archivering, verstrekken van gegevens aan derden, nestbescherming, voorlichting en educatie.

Vertoning film: Landschap zonder grenzen
Dit speciale moment willen we niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen we iedereen uit (ook niet-leden) voor de vertoning van de prachtige natuurfilm “Landschap zonder grenzen”. Landschap zonder grenzen is een film met schitterend beeldmateriaal van wijlen Jan Bovend’Eerdt uit Stramproy, aangevuld met eigen beeldmateriaal van de HCC videogroep uit Helmond. Deze film, van bijna anderhalf uur, gaat over natuur en cultuur in de regio Kempenbroek.

Beeld uit de film 'Landschap zonder grenzen'

De film wordt op 14 september vertoond in gemeenschapshuis de Pinnenhof, Kapelaniestraat 4 6031 BX te Nederweert.

Programma:
19.00 uur: inloop
19.30 uur: aanvang 1e deel film
20.15-20.30 uur: pauze
20.30 uur: aanvang 2e deel film
21.15 uur: einde van de film

De toegang is gratis. De vogelwerkgroep zorgt voor koffie/thee en iets lekkers. Tevens ontvangen geïnteresseerden als extra attentie een gratis exemplaar van het boek “broedvogels van Nederweert” (uitgave 2018).

Wilt u deze avond bijwonen, dan vragen wij u om zich aan te melden via: info@vogelwerkgroepnederweert.nl