Leden in het zonnetje gezet

Jaarvergadering 2019: Leden in het zonnetje gezet

Op de jaarveradering op woensdag 23 januari werden een aantal leden van de Vogelwerkgroep Nederweert in het zonnetje gezet.

Jan Kluskens ontvangt de felicitaties van voorzitter Cor de Nijs ivm het 25 jarig lidmaatschap.
In 2018 ontving de vereniging het gemeentecompliment. Harrie Vossen mag deze onderscheiding in 2019 onder zich houden.
Jan Janssen en Theu Reemers ontvingen van de voorzitter de wisseltrofee 'de Gouden Slagpen'. Theu en Jan waren vrijwilliger bij het kerkuilenproject in 1994-2017 en doen vanaf 1994 jaarlijks mee aan de PTT-telling, Midwintertelling en het broedvogelonderzoek. Jan Janssen was daarnaast bestuurslid/vice-voorzitter in de periode 2000-2013
May Reemers werd benoemd tot erelid van de vereniging. May was penningmeeseter in de periode-2000 2013 en is vanaf 2000 coordinator van de succesvolle en zeer hoog gewaardeerde basiscursus 'vogels herkennen'. Veel leden van de vereniging hebben hun lidmaatschap aan deze fantastische currsus te danken.
Daarnaast heeft May ook nog drie keer een basicursus inventariseren georganiseerd, was zij in het verleden actief voor de natuurwerkgroep Nederweert, werden jeugdactiviteiten op familiedagen georganiseerd en was May buiten de vereniging actief op het gebied van natuureducatie op scholen.